2021 Yılı Kral Sejong hakdang Korece Eğitmenlik Eğitimi Programı

  1. Katılım şartlar

A) Türkler, Anadili olarak Korece konuşmayan yabancılar ve Türkiyede yaşayan Koreliler

B) Katılım Koşulları

a) TOPİK Seviye 4 veya üzeri Korece yeterliliğine sahip olan ve Eylül sonundan Aralık ayına kadar 4 ay boyunca 120 saatlik eğitim kursunun tamamına katılabilecek adaylar

※ TOPİK 4 sonuç belgesi yerine King Sejong Enstitüsü’nün ‘Sejong Korece Orta 2(Sejong Korece 8 kitabı)’ bitirme sertifikası kullanabilir ve hiç bir setifikası yoksa, Korece dil yeterlilik sınavı yapıp 4. seviye Korece yeterliliğiniz olduğunu doğrulamalısınız.

b) TOPİK Seviye 3 Korece yeterliliğine sahip olan ve Eylül sonundan Aralık ayına kadar 4 ay boyunca 120 saatlik eğitim kursuna ve 85 saatlik Kore dili ve kültürü derslerine katılabilecek adaylar

※ TOPİK 3 sonuç belgesi yerine King Sejong Enstitüsü’nün ‘Sejong Korece Orta 1(Sejong Korece 6 kitabı)’ bitirme sertifikası kullanabilir ve hiç bir setifikası yoksa, Korece dil yeterlilik sınavı yapıp 3. seviye Korece yeterliliğiniz olduğunu doğrulamalısınız.

  1. Katılım başvurusu

A) Başvuru Süresi: 6 Eylül (Pazartesi) – 20 Eylül (Pazartesi)

B) Gerekli belgeler: Başvuru forumu, TOPİK sonuç belgesi veya bitirme sertifikası, Akademik geçmişin kanıtı (mezuniyet belgesi, kayıt belgesi vb.)

① TOPİK sonuç belgesi (Seviye 3 veya üzeri) veya King Sejong Enstitüsü Bitirme Sertifikası (Orta1 veya üzeri), kopyaları mevcut olmalıdır.

② Kanıtlanacak Korece dil yeterlilik belgesi yoksa Korece dil yeterlilik sınavına katılmak gerekmektedir.

– Kalifiye olmayan adaylar için Korece dil yeterlilik sınavının programı daha sonra ilan edilecektir.

-Değerlendirme yöntemi: ZOOM kullanarak çevrimiçi konuşma testi

  1. C) Başvuru E-posta: ankarasejong20@gmail.com
  1. Sonuç açıklama tarihi: 24 Eylül 2021 (Kore Kültür Merkezi web sayfasında açıklanacaktır.E-posta veya telefon yoluyla bireysel bildirimler yapılmıyor.)
  1. Eğitim içeriği

-Korece dil eğitimi ile ilgili teori (Online video dersler ve Online Canlı dersler toplam 100 saat) + uygulama (yüz yüze 20 saat)

– Detaylar ve program daha sonra duyurulacaktır.

※ Danışma : Solji KANG, 0312-468-3050, soljikang21@gmail.com

Detaylı bilgi için tıklayın

Kaynak: https://ab-ilan.com/2021-yilinda-kral-sejong-hakdang-korece-egitmenlik-egitimi-programi/

Add a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.